Finans Partner tilbyr lån i samarbeid med flere av Norges største finansinstitusjoner. Gjennom disse kan vi skaffe finansieringsløsninger som til enhver tid vil være blant markedets mest gunstige.

Er du misfornøyd med låneløsning eller betingelser i banken din? Du kan spare mye ved å samle alle lån til ett lån, og/eller flytte lånet til en annen bank. Rentebetingelsene kan forbedres og det blir samtidig lettere å holde oversikt.

Kjøp og salg av bolig skjer ofte ikke på samme dag. Behovet for mellomfinansiering oppstår i det øyeblikk man skal innbetale kjøpesum for ny bolig før man har fått frigjort egenkapitalen for salg av gammel bolig. Kanskje er ikke den gamle boligen solgt ennå?

Les mer om hvordan du bør legge opp prosessen og hva vi i Finans Partner kan hjelpe deg med.

Mange som skal kjøpe seg bil må foreta et valg; skal bilen finansieres med pant i bolig eller i bil? For de som ikke eier bolig eller andre formuesgjenstander som egner seg som sikkerhet for lån, er valget enkelt; sikkerhet må etableres med pant i bil.

Ikke alle som har behov for lån kan stille bolig eller andre formuesgjenstander som sikkerhet for lånet. Hvis du er i denne kategorien, kan et lån uten sikkerhet være løsningen for deg. Hos oss i Finans Partner kan du få innvilget inntil kr. 250.000.- i kontokreditt uten at vi spør om hva du skal bruke pengene til.

Lånekalkulator

Bruk vår kalkulator i utregningen av ditt lån.

Result:

Monthly amount: 
Number of periods: 
Interest rate: %